Kilpailuta laina

Lainan kilpailuttaminen on monesta syystä kannattaa.

Kilpailuttamalla lainan voit saada lainan nykyistä edullisemmin toisesta lainapalvelusta.

Lainan kilpailuttaminen on hakijalle maksutonta.

Tutustu lainapalveluihin ja kilpailuta laina.

0
Lainalaskuri.fi

Lainan kilpailuttamiseen vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. Lainalaskurin käyttäminen on maksutonta. Laskurin avulla lasket miten lainasumma ja ...

0
LainanKilpailuttaja.fi kilpailuttaa lainasi

Palvelun ikäraja on 20 vuotta. Lainaa voi hakea 2000 - 60.000 euroa. Saat maksuaikaa 1 - 15 vuotta. LainanKilpailuttaja.fi kilpailuttaa ...

0
FiksuLaina.fi

Ikäraja on 18 vuotta. Lainaa voi hakea 100 - 60.000 euroa. Maksuaika on 1 - 20 vuotta. FiksuLaina.fi kilpailuttaa lainasi useiden lainanmyöntäjien ...

Kilpailuta laina niin pysyt ajantasalla

Nykyään lainantarjoajia avautuu lainamarkkinoille melko tiivistä tahtia. Jokainen lainapalvelu haluaa erottua joukosta ja ainoa tapa on tarjota hakijalle hyviä etuja ja lainaa mahdollisimman pienellä korolla ja muilla kuluilla.

Asiakkaat ovat nykyään hyvin tietoisia lainoista ja he haluavat olla varmoja, että lainan kaikki kulut on esitetty luotettavasti. Yksikään lainantarjoaja, jolla ei ole puhtaat jauhot pussissa ei pysy markkinoilla pitkään.

Ei ole väliä, koska olet ottanut lainaa, voit aina kilpailuttaa sen uudelleen!

Lainan kilpailuttaminen on uuden teknologian ansioista nopeaa ja helppoa. Lainan kilpailuttamiseen ei mene kuin muutaman minuutti aikaa.

Suhteessa siihen minkä hyödyn voit lainan kilpailuttamisesta saada, suosittelemme kilpailuttamaan lainan noin vuoden välein.

Lainan kilpailuttamisen ansiosta voit saada lainaa edullisemmin toisesta lainapalvelusta ja säästät korko ja kulumaksuissa.

Kilpailuta laina niin pysyt ajantasalla tämän hetken lainakorosta ja lainan muista kuluista.

Kilpailuttamalla lainan saat aina henkilökohtaisia lainatarjouksia ja vertaamalla niitä tällä hetkellä olevaan lainaan näet kannattaako lainan vaihto toiseen lainapalveluun vai ei.

Lainan uudelleen kilpailuttaminen ja lainatarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan lainasopimuksen mukaisesti.

 

Lainan kilpailuttaminen on maksutonta

Laina kannattaa kilpailuttaa, koska lainatarjouksien vastaanottaminen ei maksa mitään.

Ellei mikään lainatarjouksista miellytä lainan kilpailuttajaa, ei hänen tarvitse tarjouksen hylkäämisestä maksaa mitään kuluja.

 

Vakuudettomiin lainoihin uusi laki

Syyskuulla 2019 Suomeen astui uusi vakuudettomia lainoja koskeva korkokattolaki.

Lainan nimellinen vuosikorko saa lakiuudistuksen jälkeen olla maksimissaan 20 % eikä lainan muut kulut saa olla vuodessa kuin korkeintaan 150 euroa.

Valtioneuvoksen sivuilla kerrotaan lakimuutoksesta tarkemmin.

Jos olet ottanut lainaa ennen lakimuutosta eivät lainasi kulut tai korko silti muutu.

Hyötyäksesi lakimuutoksesta tulee sinun kilpailuttaa lainasi uudelleen. 

Lainaa heti jopa 60.000 €
Logo